» » Google Adsense Hesabını Nasıl Kabul Ettirebilirim?

İlgili aramalar: google adsense kabul etmiyor, adsense kayıt olma, google adsense kayıt etme, google adsense hilesi, adsense kabul ettirme

Merhaba arkadaşlar Google Adsense sitenizi nasıl kabul ettirirsiniz bu konuda bir yazı yazıcağım size aslında bakarsanız 4 adımda bu sorunu çözebilirsiniz.Siteniz ilk önce ne konuda veya ne türlü içerik yayınlıyorsunuz veya genel her türlü yazı yayınlıyorsanız (bizim gibi) google tanımasını yani anlamasını sağlamalısınız bu durumuda doğru anahtar kelime ve arama açıklaması ile aşabilirsiniz eğer anlamaz ise başvurunuzda  ''yetersiz içerik''  diye biliyor.

adsense nasıl kabul ettirebilirim
google adsense
1-Özgün içerik kullanın.
Aslında özgün içerik kullanın diye belirttim kesin sizde biliyorsunuz bunu ama özgün içerikten kastım örnek verirsek bir oyun paylaşıyorsunuz veya blogger eklentisi bunu kendiniz yorumlayın örnek eklenti veya oyun paylaşıyorsanız eklenti veya oyun hakkında yazın oyunu yorumlayın. Yetersiz içerik sorununuda özgün içeriklerinizle aşabilceğinizi unutmayın.
2-Telif haklarına önem verin ve yasal olmayan şeyleri izinsiz kopyalama paylaşmayın.
Bildiğiniz gibi Google Adsense bu duruma, telif haklarına önem veriyor resimleriniz,videolarınız, telif haklarında sayabiliyor ve size ''Google gizlilik politikalarına Uymuyor'' diye uyarabiliyor.Bu durumda eğer youtube sitesinden veya diğer sitelerden video paylaşıyorsanız link vererek ve o video yorumlaya bilir ve paylaşmanız daha anlamlı olur resimlerinizi bilgisayarınıza indirerek direk yükleyin başka sitelerin yüklediği resimleri sitenize yüklemeyin. Resimlerinizi altına başlık ekleyin resimlerinizi tanıtın bu sayede Google Görsel Arama'larda resimlerinizi rahatça tanıcak ve indexlicektir.Başkalarının makalelerini yazılarını yayınlarını direk kopyalamayın, eğer kopyalayıp paylaştıysanız izin alın, kaynak belirtin,link verin telif haklarına sizde önem verin.
3-Google politikalarına uyun.
Google politikalarına uymanız gerekmekte, unutmayın. Google politikalarını inceleyin, ayrıca Blogger kullanıyorsanız ve bloğunuz varsa Blogger'ında okuyun eminim bu sizin ne yapıp ne yapmıcağınız ile ilgili yol göstericektir.
4-Sitenize yasal uyarılarını belirtin ve sayfaları düzenleyin.
Sitenize gizlilik,telif hakları gibi sayfaları ekleyin sitenizin altına yasal uyarı ekleyin eğer kişisel bir siteniz varsa hakkınızda sayfa açın tanıtın kendinizi ve sitenizi.

Bu anlattığım yazıda daha çok bloggerlara hitap etmeye çalıştım.
Bloggerlar bu 4 adımı uyguladıklarında kabul edilmemeleri için hiçbir engel yok Google Adsense'ye. 
Bu belirttiğim 4 adım Google için önemli, ve bizim içinde önemli adımlar Google özgün içerikleri daha çabuk indexliyor ve sitenizi üst sıralara taşıyor bu nedenle bizim için özgün içerik önemli. 

Yazar Unknown

2013'ten beri yayında olan teknocihangir tüm hızıyla tekrar sizlerin hizmetinizde.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

1 Yorum Bırak!